Kell egy kis Oxygen? Megjelent a 3.8.1!

Kell egy kis Oxygen? Megjelent a 3.8.1!

Megjelent az Oxygen Builder 3.8.1

2021. július 8-án kijött egy kisebb frissítés az Oxygen Builder-hez. Az oxygéndús környezetben dolgozóknak biztosan nem kell bemutatni ezt a bővítményt, a többieknek viszont érdemes körülnézni a blogban, ha felkeltette az érdeklődésüket. Az Oxygen Builder egy komplett weblapok vizuális tervezését elősegítő Wordpress bővítmény, amellyel akár egyetlen sornyi kód megírása nélkül is megoldhatók a főbb feladatok. Elsősorban persze azok fogják nagyon értékelni, akiknek nem okoznak álmatlan éjszakákat a css, a php vagy éppen a javascript sorok, de az abszolút kezdők is nagy hasznát fogják venni. Persze csak akkor, ha nem riadnak meg egy kis kihívástól, hiszen az a filozófia, amit az Oxygen képvisel, folyamatos fejlődésre, tanulásra fogja ösztönözni őket.

Ez nem egy támogatott tartalom. Az itt leírtak a saját véleményemet tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek a tiéddel, ezt fogadd el, kérlek! Azon kívül, hogy én is megvásároltam az Oxygen Builder-t, nem állok kapcsolatban a fejlesztőkkel.

Ami változott...

  • Módosításra került a ct_svg_sets_names alapértelmezett beállítási értéke, hogy elkerüljék a hiányzó ikonkészletekkel kapcsolatos problémákat
  • Az Oxygen elemek és egyéni HTML címkék használatával épített táblaelemekhez jobb alapértelmezett stílusok kerülnek hozzáadásra
  • Javításra került az "Uncaught Error: Call to a member function global_conditions_result() on null" végzetes hiba
  • Visszakerült a hiányzó Archive > Taxonomy Term feltétel
  • Javításra került a probléma, amely bizonyos esetekben gondot okozott a fordított oszlopsorrendnél

Alább - szokás szerint - megtalálod a teljes hivatalos listát angol nyelven.

The Changelog (angolul)

  • Tweak: Changed ct_svg_sets_names default option value to avoid issues with missing icon sets in some rare cases (#3640)
  • Tweak: Added better default styles for table elements built using Oxygen elements and custom HTML tags (#3642)
  • Fix: Corrected fatal error "Uncaught Error: Call to a member function global_conditions_result() on null" related to conditions that occurred on a small number of Oxygen sites (#3647)
  • Fix: Restored missing Archive > Taxonomy Term condition (#3644)
  • Fix: Corrected issue that prevented Reverse Column Order setting for Columns element from working as expected in some cases (#3645)

0 0 értékelés
Értékeld a cikket!
Értesítés
Értesítést kérek
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Kulcsszavak

Kőrösi Zoltán
webfejlesztő és webdesigner

hello@zoli.email
Ajánlott szolgáltatás
menu-circle
0
Hozzászólás írásához kattints ide!x