Kell egy kis Oxygen? Telepítsünk!

Kell egy kis Oxygen? Telepítsünk!

Az Oxygen Builder telepítése, mivel gyakorlatilag egy WordPress bővítményről beszélünk, nem igényel túl nagy előkészületeket és agysebész diplomát. Bátran fussanak neki a teljesen kezdők is!

Kattintás után ez a videó a Youtube szervereiről kerül lejátszásra. A részletekért olvassa el az Adatkezelési tájékoztató oldalt.

1.) Töltsd le a telepítő fájlokat!

Az Oxygen Builder legfrissebb telepítő fájljait a https://oxygenbuilder.com/portal oldalra belépve tudod megszerezni. Kattints az oldalon a "Download Oxygen »" linkre!

A megjelenő oldalon keresd meg a Oxygen-hez tartozó megrendelést, és kattints a "View Downloads for Purchase" linkre!

Innen már tényleg csak egy kattintás, hogy megkezdődjön a letöltés! Keresd meg az "oxygen.x.y.z" linket, ahol x.y.z az éppen aktuális verziószám. Kattints a linkre, és a szokásos módon mentsd le a fájlt!

2.) Telepítsd az Oxygen Builder bővítményként!

Nagyon fontos megjegyezni, hogy az Oxygen Builder NEM sablon, hanem bővítmény, mégha sablonként is viselkedik. A telepítés sem bonyolultabb művelet, mint az előző. Lépj be a WordPress oldalad admin felületére, és válaszd a "Bővítmények" -> "Új hozzáadása" menüpontot, majd kattints a "Bővítmény feltöltése" gombra!

Keresd meg a letöltött telepítő fájlt! Telepítsd és aktívált! Ha nem túl nagy baj, ennek részleteibe már nem mennék bele...

3.) Válassz egyet a demo template-ek közül, ha szeretnél!

Aktíválás után az Oxygen Builder rögtön felajánlja a választás lehetőségét. Telepíteni szeretnél egyet a demo template-ek közül, vagy inkább teljesen üres lappal kezdenél? Bátran nézz körül! Az oldalra bármikor vissza tudsz lépni, az "Oxygen" -> "Home" menüpontot kiválasztva, majd az "Install a website" linkre kattintva.

4) Add meg a licensz kódod!

Ahhoz, hogy az Oxygen Builder minden funkcióját kiélvezhesd, meg kell adnod a vásárláskor kapott licensz kódot az "Oxygen" -> "Settings" menüből elérhető oldal "License" fülén. A sikeres műveletet a beviteli mező mögött megjelenő "valid" felirat jelzi.

A licensz kódodat szintén az Oxygen portálon találod meg.

Ez nem egy támogatott tartalom. Az itt leírtak a saját véleményemet tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek a tiéddel, ezt fogadd el, kérlek! Azon kívül, hogy én is megvásároltam az Oxygen Builder-t, nem állok kapcsolatban a fejlesztőkkel.

A cikknek nincs vége, hamarosan folytatás következik!

Ha szeretnél többet olvasni Oxygen Builder témakörben, kérlek, támogass egy megosztással!

5 1 értékelés
Értékeld a cikket!
Értesítés
Értesítést kérek
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Kulcsszavak

Kőrösi Zoltán
webfejlesztő és webdesigner

hello@zoli.email
Ajánlott szolgáltatás
menu-circle
0
Hozzászólás írásához kattints ide!x