Mailbird Business 1 hónap ingyen

Mailbird Business 1 hónap ingyen

Mi az a Mailbird?

Oh, yeah! Ez itt a reklám helye! Röviden: a Mailbird egy új generációs, intuitív, ultra-testreszabható levelező kliens, tele olyan kényelmi funkciókkal, amelyekről az egyszeri Outlook felhasználó csak álmodozhat. Oké, oké! Ott van a Thunderbird, meg sok más kiváló megoldás, de mégis, nekem valahogy egyikkel sem sikerült teljesen megbarátkoznom, és főleg nem sikerült őket úgy beállítanom, hogy maradéktalanul elégedett legyek a végeredménnyel.

A hónap elején újra kellett húznom a laptopomra a teljes rendszert, mert "kissé" besokallt a Windows. Légyszi, nagyvonalúan tekintsetek el a darabokra cincálásomtól, amiért az ablakos rendszert használom, mert ennek magyarázatába nem szeretnék belemenni. A lényeg, hogy itt volt az ideje újra körülnézni az internet sötét bugyraiban célszoftver ügyben. Így jutottam el a Mailbird-höz. Számomra a leghasznosabbnak az egyesített fiók és a mindenhol jelenlévő billentyűparancsok tűnnek jelenleg. Ha te is próbáltad már megoldani az Outlook-kal, hogy a beérkező leveleid olvasásához ne kelljen az összes fiókot végig kattintgatni, akkor szerintem tudod, miért. A magyar nyelvű felület nélkül is pofonegyszerű lenne a beállítás, de így meg egyszerűen gyerekjáték.

A felületbe egyszerűen integrálható a Trello, a LinkedIn, a To Do, a Facebook, a WhatsApp, a Slack, a Twitter és az Asana, csak hogy párat említsek a lehetőségek közül. Az összes lehetőséget még nem volt alkalmam végigpróbálni, de ígéretesnek tűnik a lista.

A felület - legalábbis számomra - a tipikus "minden úgy működik, ahogy várom" elvet követi. Az alkalmazás elboldogul az IMAP, POP3 és Exchange fiókokkal is, de mit is várhatnánk egy levelező klienstől manapság, ha nem pont ezt, ugye?

Minimális hátrányként mindenképpen felróható, hogy a Mailbird Personal és a Mailbird Business is fizetős, mert ezek a pofátlan programfejlesztők is enni akarnak, pont úgy mint az aljas weblapfejlesztők. Természetesen pár napig minden kötelezettség nélkül kipróbálható a program, sőt, a próbaidő lejártakor felajánl még plusz négy napot, tehát kb. egy hétig van lehetőségünk tesztelgetni a tudását és a kényelmét. Ha ez kevés lenne, az alábbi hivatkozó kód segítségével az ingyenes próbát kiegészítheted plusz egy hónappal. Már most szólok, hogy ehhez már szükséged lesz a Paypal fiókodra, vagy a bankkártya adataidra, de pénzbe csak az ingyenes 30 nap letelte után fog kerülni a használat. A Mailbird nagyon korrekt módon a névjegy menüpontban tájékoztat is, meddig tart az ingyenesség, és mikor fognak tőled először pénzt levonni.

Ha mégsem nyeri el a tetszésedet a program, ne felejtsd el lemondani az előfizetésedet még a határidő lejárta előtt! A linket a "Your Order: Mailbird Business - Yearly" tárggyal érkező e-mailben fogod megtalálni. Ha nem látod az előfizetés törlése gombot, akkor nagy valószínűséggel sikerült a számla linkjére kattintanod...

Hogyan kaphatsz 1 teljes hónap ingyenes Mailbird Business előfizetést ingyen?

  • Ha még nem töltötted le a Mailbird-öt, első nekifutásra nyisd meg ezt a partner linket: https://www.getmailbird.com/r/TANA33, töltsd le, és a megszokott módon telepítsd a programot!
  • Indítsd el és állítsd be az elsődleges mail fiókodat!
  • Én azt mondom, ennél a pontnál tarts egy kis szünetet, és használd ki a program által felkínált pár napos ingyenes próbaidőszakot, hogy a legtöbbet hozd ki a lehetőségből! Állítsd be a programot a saját ízlésednek és igényeidnek megfelelően! Minden funciót el fogsz érni, amit a Business verzió kínál.
  • Amikor élni szeretnél az ingyenes hónap lehetőségével, a bal felső sarokban kattints a menü gombra és "Hivatkozó kód megadása" menüponton belül add meg ezt a kódot: TANA33 << Ez a hozzám tartozó partner kód. Ha ki akarsz tolni velem "mert miért ne" alapon, akkor biztosan találsz másikat a neten. Nekem nem fog fájni, ha te bármilyen okból nem élsz az általam felajánlott lehetőséggel.
  • A support@getmailbird.com címről szinte azonnal kapni fogsz egy üzenetet, kattints a benne lévő "Get Mailbird Business for free now!" gombra.
  • A böngésződben megnyílik a megrendelő oldal, ahol könnyen ellenőrizheted, hogy az első hónap valóban ingyenes, és tényleg nullás összeg szerepel a jelenleg fizetendő tételnél. (€22.5 évente. Az első hónap ingyenes.)
  • Töltsd ki az adatokat, válassz kedved szerint, hogy a Paypal fiókodat használod, vagy inkább megadod a bankkártya adataidat, és hagyd jóvá az előfizetést!
  • Két e-mailt fogsz kapni. Az egyik egy köszönő levél lesz a licensz kóddal, a másik a korábban már említett számlalevél, benne a lemondáshoz elengedhetetlen linkkel. Őrizd meg őket!!!
  • Nincs más dolgod, mint a Mailbird-ben a Beállítások > Mailbird névjegy menüpontban megadni a licensz kódot, amit kaptál. Ha mindent jól csináltál, pár másodpercen belül máris látod a 30 napos ingyenes időszaknak a befejező dátumát, pontosabban az előfizetésed kezdetének a dátumát.
  • Még egyszer: ha mégsem nyeri el a tetszésedet a program ne felejtsd el törölni az előfizetést, mielőtt lejár a 30 nap!

Miért jó ez nekem?

Ha a Mailbird-ben megadod a hivatkozó kódomat (TANA33), mind a ketten profitálunk belőle. Nem titok: ha legalább négyen használjátok a hivatkozó kódomat én kapok egy Mailbird Business licenszet örökre. Tipp: te is meghívhatod a barátaidat egy próbára hasonló feltételekkel, és igen, te is megkaphatod az ingyenes öröklicenszet.

Mi van, ha nem adod meg a TANA33 hivatkozó kódot?

A válasz tök egyszerű: nem kapod meg a megrendeléskor az ingyenes hónapot a business előfizetésre, és én se nyerek vele semmit. Ennyi. Adott a lehetőség, hogy az első pár napban - további próbálgatás nélkül - megrendeld a Mailbird-öt 50% kedvezménnyel.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kulcsszavak

Kőrösi Zoltán
webfejlesztő és webdesigner

hello@zoli.email
Ajánlott szolgáltatás
menu-circle