szolgáltatás 
ÁRAK

Üzleti e-mail szolgáltatás

Egyéni és mikro vállalkozásoknak ideális megoldás. E-mail fiók, saját domain név használati lehetőséggel, minimum 1 GB dedikált tárhellyel a leveleidnek, ami igény esetén - sokkal - nagyobbra bővíthető. IMAP, POP3, SMTP, Exchange. Mi kell még?
1 000 Ft / hónap / 1 GB tárhely / e-mail cím
Start Working

Tárhely szolgáltatás

Egyéni és mikro vállalkozásoknak ideális megoldás, WordPress weboldalakra optimalizálva. A gyorsaságot és biztonságot dinamikusan skálázható LiteSpeed szerverek garantálják, de annak sincs akadálya, ha valamilyen rejtélyes oknál fogva ragaszkodsz a NGINX vagy éppen Apache szerverekhez. 
3 000 Ft / hónap / 20 GB tárhely / weblap
Start Working
* Az egyes weboldalakhoz tartozó tárhelyek nem összevonhatóak

Weblap készítés

Bemutatkozó oldal, online névjegykártya, személyes blog, céges weblap, esetleg egy webáruház? Nem probléma! Ha meg tudod álmodni, én meg tudom valósítani. Minden általam készített weboldalhoz egyedi megjelenés jár, korlátlan aloldal készítési lehetőséggel, könnyen tanulható adminisztrációs felülettel. A weboldalad elkészítésére minden esetben egyedi, személyre szabott árajánlatot fogsz kapni tőlem, de legalább 150.000 - 200.000 forinttal kalkulálj, mert ez az az összeg, amiért olyan munkát tudok átadni Neked, amiért nem kell szégyenkezem később sem. Persze egy szimpla online névjegykártya ennél sokkal olcsóbb, de nem árt, ha tisztában vagy a nagyságrendi árakkal.
150 000 Ft-tól / weblap
Start Working
* Az ár a megvalósítandó funkcióktól függően változik. Minden esetben egyedi árajánlat készül.
envelopelaptop-phonerocketmenu-circle